top of page

Oletko yksinyrittäjä tai edustatko yleishyödyllistä yhdistystä?
Mainitse se yhteydenotossasi, ja saat erityistarjouksen!

Copy of DSC06903 - KORKEALAATUINEN_edited.jpg

KUVIEN TAKANA

output-onlinepngtools (2).png

Löysin valokuvan kiehtovuuden jo nuorena. Valokuvauksen kanssa vuosia on kertynytkin yli kymmenen, joista neljä viimeistä ammatillisesti opintojeni ohessa. 

Rakastan kohtaamisia uusien ihmisten kanssa ja pääsemistä hetkeksi osaksi erilaisten yritysten tarinoita. Innostun saadessani ikuistaa nämä tarinat visuaalisesti miellyttäviksi kokonaisuuksiksi. 

Kuvaustilanne kanssani on aito ja rento. Monet asiakkaistani ovat kehuneet kuinka saan luotua rennon ilmapiirin, ja kuvattavana on ollut mukavaa, jopa voimauttavaa!

TOIMINTAANI 
OHJAAVAT ARVOT

A itous

Pyrin olemaan rohkeasti ja aidosti itseni niin kuvaustilanteissa kuin digimaailman kohtaamisissa. Annan innostuksen, inhimillisyyden ja lämmön näkyä enkä koita ylläpitää kankeaa julkista kuvaa. 

L aatu

Haluan luoda asiakkailleni parhaita mahdollisia kuvia. Siksi kehitän osaamistani kokoajan erilaisilla kursseilla. Opiskelen tälläkin hetkellä kuvajournalismia Tampereen yliopistossa.

Vastuullisuus

Haluan toiminnallani edistää kestävämpää maailmaa. Mahdollisuuksien mukaan suosin työmatkoillani julkisia kulkuvälineitä, ja ostan kalustoa käytettynä vain tarpeeseen.  

L uotettavuus

Tehdään se mitä sovitaan.

bottom of page