top of page
Rakastunut pari parikuvauksessa
Valmistujaiskuvaus & rippikuvaus
DSC00007 verkkosivut.jpg
Kampanjakuvaus

SUOSITUKSET

Copy of DSC06903 - KORKEALAATUINEN_edited.jpg

KUVIEN TAKANA

output-onlinepngtools (2).png

Löysin valokuvan kiehtovuuden jo nuorena. Kuudesluokkalaisena kuljin pimeässä metsässä kuvaten oksia, ja siitä lähtien valokuvaus on ollut olennainen osa elämääni.

Rakastan kohtaamisia uusien ihmisten kanssa ja pääsemistä hetkeksi osaksi heidän tarinaansa. Innostun saadessani ikuistaa asiakkaiden tarinat visuaalisesti miellyttäviksi kokonaisuuksiksi. 

Kuvaustilanne kanssani on aito ja rento. Jos et ole koskaan ollut kuvattavana, ei hätää! Monet asiakkaistani ovat kehuneet kuinka saan luotua rennon ilmapiirin, ja kuvattavana on ollut mukavaa, jopa voimauttavaa!

TOIMINTAANI 
OHJAAVAT ARVOT

A itous

Pyrin olemaan rohkeasti ja aidosti itseni niin kuvaustilanteissa kuin digimaailman kohtaamisissa. Annan innostuksen, inhimillisyyden ja lämmön näkyä enkä koita ylläpitää kankeaa julkista kuvaa. 

L aatu

Haluan luoda asiakkailleni parhaita mahdollisia kuvia. Siksi kehitän osaamistani kokoajan erilaisilla kursseilla. Opiskelen tälläkin hetkellä kuvajournalismia Tampereen yliopistossa.

Vastuullisuus

Haluan toiminnallani edistää kestävää yhteiskuntaa ja toimintaa. Vastuullisuustavoitteistani voit lukea vastuullisuussuunnitelmastani.

Suunnitelmaa päivitetään uudestaan syksyn 2023 aikana.

L uotettavuus

Tehdään se mitä sovitaan.

bottom of page